Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
O medalie de aur și două de argint la Mondialele de junioriAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
09 Aug 2015

O medalie de aur și două de argint la Mondialele de juniori

O medalie de aur şi două de argint au fost cucerite de juniorii participanţi la Campionatele Mondiale din Rio de Janeiro, Brazilia.

Medalia de aur a fost câştigată de echipajul masculin de patru rame fără cârmaci: Alexandru Matinca, Cosmin Pascari, Mihai Ianoş, Ciprian Tudosă cu timpul de 6:17:20. Celelalte trepte ale podiumului au fost completate de sportivii din Marea Britanie (6:19:39) şi Germania (6:19:65)

Medaliile de argint au fost cucerite de juniorii români la dublu vâsle feminin (Elena Logofătu, Nicoleta Paşcanu) cu timpul de 7:38:65, primul loc fiind ocupat de sportivele din Germania (7:32:58), iar locul al treilea de cele din Italia (7:40:00), și la dublu rame fără cârmaci masculin (Constantin Cristi Hîrgău, Alexandru Chioseaua) cu timpul de 6:48:74, medalia de aur a revenit sportivilor din Germania (6:48:49), iar cea de bronz celor din Grecia (6:51:72)

Echipajul feminin din proba de opt rame cu cârmaci (Mădălina Hegheş, Amalia Bereş, Mădălina Gabriela Caşu, Roxana Părăşcanu, Andrea Budeanu, Anamaria Zaharia, Anca Elena Filip, Roxana Iuliana Anghel, Andreea Cristina Ştefan) s-a clasat pe locul al patrulea (6:45:68), iar cel din barca de patru vâsle feminin (Lidia Viorica Roman, Nicoleta Ancuta Bodnar, Ana Grăpinoiu, Simona Geanina Radiş) a ocupat locul al șaptelea (6:51:11)

Cu trei medalii câştigate, România s-a clasat pe locul al patrulea în clasamentul pe medalii la egalitate cu Marea Britanie, locurile 1, 2 şi 3 fiind ocupate de Germania, Italia şi Olanda.

 

sursa: frcanotaj.ro

Alte știri din Juniori