Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
O femeie a câștigat Megajackpot-ul de peste 100.000 euro la aparate
22 Aug 2016

O femeie a câștigat Megajackpot-ul de peste 100.000 euro la aparate

O bucureșteancă a câștigat peste 100.000 de euro la aparatele de tip slot machines, într-o agenție de pariuri din Capitală. Acest câștig reprezintă al 60-lea premiu Megajackpot acordat de la lansare, valoarea totală a acestor premii ridicându-se la 4,5 milioane euro.

Ziua de 14 august va rămâne una memorabilă pentru Florentina, clienta Stanleybet, care a reușit să ia acasă marele premiu. Venită în agenție să parieze pe loterii, ea și-a încercat norocul și la aparatul MegaJackpot. "N-am venit cu gândul nici la marele Jackpot, nici la aparate. Am venit pentru Polonia și pentru greci, iar până când mi-a pus fata biletele am zis să încerc și la aparate. Am încercat și am câștigat!"

Megajackpot-ul a fost câștigat în agenția Stanleybet din Șos. Mihai Bravu, nr. 107-109, acolo unde bucureșteanca a jucat pe o miză de 100 credite (5 lei). O dată intrată în speciala Megajackpot, unde a selectat 7 jocuri gratuite, ea a câștigat marele premiu la cea de a 6-a mână.

Florentina are un sfat și pentru ceilalți jucători la aparate: "Să încerce toată lumea cum am făcut și eu și o să fie bine. Important e să se mulțumească cu atât cât câștigă."

Valiza plină cu bani i-a fost înmânată câștigătoarei de către ambasadorul Megajackpot în România, multiplul campion mondial la skandenberg, Ion "Ironman" Oncescu. În cadrul acestui eveniment, alți trei clienți ai agenției au câștigat televizoare LED, în urma participării la o tombolă specială.

Cu banii castigati castigatoarea isi va ajuta cei doi copii și ulterior să-și deschidă o "mică afacere".

 

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet.

 

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, online pe www.stanleybet.ro, cât și pe dispozitivele mobile prin aplicația Stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.

Alte știri din Pariuri