Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
O ”dublă” dă speranțăBogdan Iordache / Mediafax Foto
21 Apr 2014

O ”dublă” dă speranță

FC Brașov se menține la limita retrogradării după victoria de astăzi 3-1 (1-0) în fața celor de la Concordia Chiajna grație unei ”duble” a lui Grigorie care a făcut practic diferența.

Chiar dacă sunt lipsiți de grijile retrogradării, băieții lui Șumudică nu au făcut față ritmului impus de o echipă preocupată să joace și fotbal. ”Discret” poate fi caracterizat jocul ilfovenilor, în timp ce jucătorii de sub Tâmpa au arătat o dispoziție de joc un pic mai bună. Primul gol a venit în minutul 24 la lovitura de cap a lui Grigorie sub transversala porții apărate de Rîmniceanu, iar până la pauză cel mai important eveniment înregistrat a fost eliminarea lui Onduku după un fault grosolan la Bruno Madeira. Șumudică nu se dezminte și reacționează exploziv, încercând să retragă echipa de pe teren, dar nefundamentat. În cele din urmă, după ce a subliniat ceea ce avea de subliniat, Șumudică lasă echipa să reia jocul.

Imediat după pauză brașovenii reușesc al doilea gol prin același Grigorie la capătul unei curse individuale. La jumătatea reprizei secunde Chiajna primește un penalty acordat ușor și Neluț Roșu reduce din diferență. Golul care a adus liniștea și un oftat de ușurare în tribune a fost marcat în minutul 85 de Bruno Madeira cu o lovitură de cap în urma unui corner. ”Dubla” lui Grigorie prefațează o ”dublă” de foc cu Steaua și Dinamo, un examen de maturitate pentru brașoveni în încercarea de a se ridica deasupra liniei retrogradatelor.

 

FC Braşov (antrenor Cornel Ţălnar): Fl. Iacob - Străuţ, Machado, M. Constantin, Serginho - B. Madeira, Mateiu – Vagner (min. 87 J. Szekely), Şt. Grigorie, Aganovici (min. 66 Buga) - An. Cristea (min. 54 Surdu)

Alte rezerve: Bordea, Cr. Ionescu, Diogo Santos, Fonseca

Concordia Chiajna (antrenor Marius Şumudică): Rîmniceanu - Dima, Leca, Papasterianos (min. 55 Ioniţă), Bucurică - N. Roşu, Ispir – Strătilă (min. 46 Coşereanu), Onduku, Serediuc (min. 70 Neagu) - Zaharia

Alte rezerve: Cobrea, V. Creţu, Orlando, Raiciu

Alte știri din Fotbal