Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Numai o româncă în turul doi la Rio OpenAFP / Mediafax Foto
18 Feb 2014

Numai o româncă în turul doi al tabloului de simplu la Rio Open

La Rio de Janeiro, Alexandra Cadanțu și Irina Begu au disputat la aceeași oră meciurile din turul întâi ale Rio Open.

Pe tabloul de 32 Alexandra era cotată ca a patra favorită, în timp ce Irina a jucat calificări pentru a accede pe tabloul principal. Acesta a și fost motivul pentru care Alexandra a avut ca adversară o jucătoare mai slab clasată în comparație cu adversara Irinei. Cadanțu a confruntat-o pe Teliana Pereira (nr. 98 WTA). Brazilianca a avut o evoluție foarte bună și a reușit să o elimine pe compatrioata noastră în două seturi – 6-3, 6-4. Meciul a durat aproximativ 110 minute și a fost foarte disputat, cu răsturnări de scor care, până la final, nu au fost în avantajul Alexandrei.

În celălalt meci, americanca Vania King (nr. 69 WTA) a fost adversara Irinei, însă bucureșteanca s-a mobilizat exemplar și a dispus, după 80 de minute, de jucătoarea de origine taiwaneză în două seturi – 6-4, 6-0. În primul set, Irina s-a detașat rapid la 5-1 și a avut două șanse de a închide setul, King a recuperat până la 5-4, însă Irina și-a făcut imediat serviciul. Setul doi nu a avut istoric, fiind un galop de sănătate al jucătoarei noastre.

În turul următor, Begu va întâlni învingătoarea dintre paraguayanca Veronica Cepede Royg (nr. 182 WTA), venită din calificări, și brazilianca Paula Cristina Goncalves (nr. 309 WTA), admisă pe baza unui wild card.

Alte știri din Tenis de câmp