Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
Noi succese internaționale pentru sportivii români
10 Nov 2016

Noi succese internaționale pentru sportivii români

În timp ce acasă peste o mie cinci sute de sportivi s-au întrecut la sfârșitul săptămânii trecute în cea mai populară competiție internă, Campionatul Național de Clase, competiție ce s-a desfășurat la Sibiu, câteva perechi de dansatori sportivi români au participat la mai multe campionate mondiale și competiții internaționale.

Cele mai bune rezultate le-au inregistrat perechile participante la un concurs desfasurat in China, la Nanjing, unde sportivii nostri au cucerit medaliile de aur la Juniori II (14-15 ani), prin Alin Zicoane-Anca Copos la sectiunea Standard, respectiv Cristian Mihai-Raluca Andrei la sectiunea Latino.

Un rezultat important a inregistrat si perechea noastra campioana la Adult Latin, Paul Moldovan-Cristina Tatar, care la acest moment este clasata pe locul 16 mondial si care au participat la WDSF World Open Ankara, unde au reusit sa cucereasca medaliile de bronz. La aceeasi competitie din Turcia a participat si perechea formata din Ion Alexandru si Diana Andreea Toma care s-a clasat locul VII, la cateva sutimi de punct de finala.

Capitala Poloniei a gazduit, in acelasi timp, Cupa Europeana de Dans Sportiv la categoria Adult Standard, unde perechea Rares Cojoc-Ada Matei s-a calificat in finala ocupand locul VI. Tot la Varsovia s-a disputat si Campionatul Mondial de Juniori II -10 Dansuri, unde participantii nostri, perechea Laviniu Ionut Gradea-Alexandra Bujor au incheiat competitia pe locul VII.

In Germania, la Dresda, s-a disputat o competitie Open international adresata seniorilor. Sportivii nostri, Marius Momocea-Suzana Bunescu, la categoria Seniori I, sectiunea Latino s-au clasat pe locul 16.

Nu in ultimul rand, perechea Tudor Muresan-Ada Precup, la Campionatul Mondial de 10 Dansuri adresat categoriei tineret (Youth) desfasurat la Riga au ocupat locul 23.

Alte știri din Dans sportiv