Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Haltere
Noi medalii românești la Campionatele Europene de haltere pentru junioriCosmin Dan / Mediafax Foto
06 Dec 2016

Noi medalii românești la Campionatele Europene de haltere pentru juniori

Ionuț Ilie a obținut luni două medalii de aur și una de argint, la categoria 62 kg, la tineret (Under-23), la Campionatele Europene de haltere pentru juniori și tineret de la Eilat (Israel). Ilie a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la total, cu 284 kg, și la stilul aruncat, cu 158 kg. La smuls, el și-a asigurat medalia de argint, cu cele 126 kg.

Ilie Ciotoiu a cucerit două medalii de argint, la stilul aruncat și la total, în limitele categoriei 56 kg, la secțiunea Under-23.

Bianca Molie a cucerit o medalie de argint la stilul smuls și două de bronz, la aruncat și la total, marți, în limitele categoriei 58 kg. La smuls, Bianca Molie a obținut argintul cu 90 de kg, devansată de Rebeka Koha (Letonia), 94 kg, pe locul al treilea clasându-se Alba Sanchez (Spania), cu 88 kg.

România are până acum 11 medalii la Europenele de la Eilat, 4 de aur, 5 de argint și 2 de bronz. La juniori bilanțul este de 2-2-2, iar la tineret de 2-3-0.

Alte știri din Haltere