Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Nissan va sponsoriza Liga Campionilor timp de patru aniSportPictures.eu
07 Apr 2014

Nissan va sponsoriza Liga Campionilor timp de patru ani

Grupul japonez Nissan a anunţat, luni, că va sponsoriza Liga Campionilor în următoarele patru sezoane pentru a populariza imaginea sa în Europa unde vrea să devină numărul 1 în rândul constructorilor asiatici de automobile.

Firma cu sediul la Yokohama nu a furnizat valoarea contractului, dar a subliniat că este vorba de "cel mai mare acord de sponsorizare din istoria sa".

"Creşterea europeană este importantă pentru Nissan şi alături de UEFA credem că am găsit partenerul ideal pentru a ne ajuta în realizarea obiectivului nostru de a deveni primul constructor asiatic de automobile în Europa până în 2016", a subliniat Bastien Schupp, vicepreşedinte de marketing la Nissan Europe.

Constructorul a subliniat că Liga Campionilor atrage o audienţă cumulată mai mare de patru miliarde de telespectatori în fiecare an şi a precizat că acordul vizează şi Supercupa Europei, care deschide sezonul fotbalului european.

Nissan a vândut 5,1 milioane de vehicule în lume în 2013 şi alături de partenerii săi, Renault şi Avtovaz, constituie al patrulea grup mondial în acest sector.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Business sport