Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
 Nini Gabriel Dica și Fatima Keita joacă pentru România la "Tennis Europe Junior Masters".Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Oct 2017

Nini Gabriel Dica și Fatima Keita joacă pentru România la "Tennis Europe Junior Masters".

România are doi reprezentanți în Italia, la Reggio Calabria, la "Tennis Europe Junior Masters", turneul care îi adună la start pe cei mai buni jucători U14 și U16 din Europa în acest an.

În competiția băieților, la categoria U16, principalul favorit al competiției este compatriotul nostru, Nini Gabriel Dica, de la CS Sport 4 Fun Timișoara, al doilea jucător al Europei și unul dintre cei mai în formă jucători din lume în acest moment.

În 2017, un an foarte bun pentru tenisul românesc, Nini a câștigat patru turnee Tennis Europe de simplu, la Novi Sad, Pancevo, Mamaia și Timișoara, două la dublu, la Novi Sad și Mamaia, și a fost finalist la Campionatul European U16. În plus, elevul antrenorului Răzvan Itu s-a descurcat extraordinar de bine și în circuitul ITF Juniors, reușind să câștige două turnee rezervate jucătorilor de până în 18 ani, la Timișoara și la Kranj, în Slovenia, rezultate care l-au adus foarte aproape de Top 100 ITF Juniors.

În turneul fetelor, la categoria U14, pentru România joacă Fatima Ingrid Amartha Keita, de la C.S. Dinamo București, eleva antrenorului Firicel Tomai, a cincea favorită a turneului, calificată la Junior Masters după un an în care a câștigat un turneu de simplu, la Rutesheim, a jucat o finală la simplu, la Paris, și una de dublu, la București.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Juniori