Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Nike va furniza mingea oficială pentru competițiile organizate de LPFnike.com
12 Sep 2014

Nike va furniza mingea oficială pentru competițiile organizate de LPF

Liga Profesionistă de Fotbal a încheiat joi, 11 septembrie 2014, un contract cu FF GROUP ROMÂNIA, prin care sunt asigurate mingile oficiale ale competițiilor Campionatul Național Liga I și Cupa Ligii-Adeplast.

Liga Profesionista de Fotbal a semnat un contract cu FF Group Romania, distribuitorul autorizat al brandului Nike în Romania, in urma caruia acesta va furniza mingea oficiala pentru competitiile “Campionatul National Liga I” si “Cupa Ligii – Adeplast”. In sezonul competitional 2014-1015, echipele participante in cele doua competitii vor folosi doua modele de mingi, “Nike Ordem Hi-Vis” si “Nike Ordem”, cu care se va juca incepand cu data de 31 octombrie 2014, respectiv 28 februarie 2015. Prin acest contract, “Campionatul National Liga I” si “Cupa Ligii – Adeplast”, organizate de Liga Profesionista de Fotbal, intra intr-un grup select de competitii europene de renume, precum Premier League, Serie A sau La Liga, care folosesc acelasi model de minge. 

Astfel, Nike devine partener oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal pentru cele două sezoane competitionale 2014-2015 si 2015-2016, sigla acestuia urmand sa fie expusa pe toate stadioanele cluburilor membre ale Ligii Profesioniste de Fotbal. 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Business sport