Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Niculescu termină en fanfare!AFP / Mediafax Foto
20 Sep 2014

Niculescu termină en fanfare!

Victorie fără drept de apel a Monicăi Niculescu în finala turneului Guangzhou International Women's Open, acolo unde i-a fost adversară o jucătoare mult mai bine cotată, franțuzoaica Alize Cornet, clasată pe locul 22 WTA.

Încununare a unui turneu foarte reușit, ultimul meci al Monicăi la Guangzhou a fost un tur de forță în care jucătoarea noastră a realizat o serie de 10 ghemuri consecutive pentru a pune capăt jocului cu scorul 6-4, 6-0 după o oră și 45 de minute.

Monica încheie o săptămână în care a cedat doar 17 ghemuri în cele 5 meciuri disputate și a exploatat culoarul favorabil de care a beneficiat, ceea ce i-a permis să ridice deasupra capului al doilea trofeu în turneele de simplu WTA disputate, la un an și jumătate după victoria de la Florianopolis, din Brazilia.

Învingătoarea a primit un cec în valoare de 111.163 USD, dar și mai importante sunt cele 280 de puncte care îi permit un salt de aproximativ 20 de locuri de pe 60, poziție ocupată săptămâna aceasta în ierarhia WTA.

Alte știri din Tenis de câmp