Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Niculescu, eliminată la ParisAFP / Mediafax Foto
25 Ian 2014

Niculescu, eliminată la Paris

În calificările turneului Open GDF Suez desfășurat în complexul Stade Coubertan din capitala Franței, Monica Niculescu (locul 64 WTA) a fost depășită în două seturi – 6-3 6-1 – de franțuzoaica Virginie Razzano, ocupantă a locului 100 în clasamentul WTA.

Monica pornea ca favorită numărul 2 a tabloului, însă nu a reușit să concretizeze acest avantaj. Favorita publicului a reușit să-și apropie victoria la capătul a unei ore și un sfert de joc în care s-a detașat din start la 3-0, pentru a ceda ușor inițiativa pentru ca Monica să se apropie la 4-3 pentru Razzano. Franțuzoaica închide, apoi, setul și, după un break și un rebreak în debutul setului doi ce creează iluzia echilibrului, își face serviciul și câștigă la mare luptă altre trei ghemuri pe serviciul Monicăi.

Cap de linie, așadar, pentru Niculescu la Paris, însă pe tabloul principal o avem pe Simona Halep, cap de serie numărul 5, care o va întâlni pe o altă reprezentantă a Hexagonului, Kristina Mladenovic, locul 55 WTA și posesoare a unui wild card ce i-a permis accesul direct în primul tur al competiției.

Alte știri din Tenis de câmp