Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Niculescu, eliminată în primul tur la dubluAFP / Mediafax Foto
06 Mar 2014

Niculescu, eliminată în primul tur la dublu

Monica Niculescu și partenera sa de dublu, cehoaica Klara Zakopalova au părăsit din prima rundă turneul BNP Paribas Open de la Indian Wells, SUA. Turneul din sudul Californiei este dotat cu premii totale în valoare de 5.946.740 USD.

Cele două au cedat în două seturi – 6-7, 4-6 – în fața perechii Marina Erakovic (Noua Zeelandă) / Petra Martic (Croația). Meciul a avut o desfășurare strânsă, în primul set Monica și partenera ei au cedat în tiebreak cu 7-2, cu două minibreak-uri cedate. Setul secund a debutat prost pentru ele, cu un break, ceea ce le-a permis Marinei și Petrei să se distanțeze până la 4-1. Monica și Klara au reușit să revină până la 4-4, dar cedează rebreak-ul într-un moment decisiv. Adversarele au profitat de conjunctură și au închis meciul pe propriul serviciu.

Monica și Klara, actualmente pe locul 6 în clasamentul ”Road to Singapore”, au acumulat 10 puncte de clasament și vor încasa un cec de 9.100 USD. Monica se va reîntâlni cu Marina Erakovic în turul inaugural al tabloului de simplu al turneului.

Alte știri din Tenis de câmp