Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Nicio surpriză în programul de aziSportPictures.eu
02 Feb 2014

Nicio surpriză în programul de azi

Ultima zi a turneului de la Cârța a programat întâlnirea dintre Steaua București și Progym Gheorgheni. Așa după cum era de așteptat, meciul a avut o încărcătură nervoasă destul de mare, dovadă fiind că pe parcursul celor trei reprize au fost dictate 24 de minute de eliminare în contul jucătorilor steliști și 12 pentru harghiteni.

Numai în prima repriză au fost dictate în total 16 minute de eliminare, aproape jumătate din totalul jocului. Poate din acest motiv, scorul a rămas alb la sfârșitul primelor 20 de minute. La ieșirea pe gheață, Steaua reușește să fructifice în mai puțin de un minut prin Mircea Constantin o construcție ofensivă a lui Marius Marcus și Ciprian Țapu (minutul 20:56). La scurt timp după angajamentul de la centrul terenului, Andras Kostandi îi lasă pe coechipierii steliști în inferioritate numerică, pe care cei din Gheorgheni nu ezită să o convertească pe tabelă. Zsolt Kozma pasează și Levente Nagy egalează în minutul 21:36 și speranțele renasc pentru harghiteni. Cuplul Mihai Georgescu – Ioan Timaru aduc liniștea în tabăra roș-albastră în minutul 28:39, veteranul marcând pentru 2-1, scor cu care se intră în repriza a treia. Se duce o luptă surdă care se întinde pe parcursul întregii reprize, steliștii căutând să-i blocheze pe cei de la Progym. În disperare de cauză, nevoiți să joace și cu un om mai puțin pe gheață, harghitenii scot portarul și forțează înscrierea unui gol al egalării, însă Alexandru Munteanu le dă lovitura decisivă în minutul 59:43 și Steaua învinge cu 3-1 (0-0, 2-1, 1-0).

În partida de deschidere a zilei Dunărea Galați a învins Sportul Studențesc cu scorul de 10-2 (3-0, 4-1, 3-1).

Clasamentul este dominat de Steaua București (37 puncte), urmată fiind de Progym Gheorgheni (22 puncte) și Dunărea Galați (19 puncte), în timp ce Sportul Studențesc nu a acumulat încă niciun punct.

Alte știri din Hochei