Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
New Haven: Punct final în semifinalăBogdan Iordache / Mediafax Foto
23 Aug 2014

New Haven: Punct final în semifinală

După un început de an foarte bun, cu titluri câștigate la Shenzen și Hobart, precum și cu finală la Katowice și semifinală la Paris, Monica Niculescu a urcat din nou până în penultimul act al unui turneu important la Connecticut Open ce se desfășoară la New Haven. De această dată alături de franțuzoaica Caroline Garcia, Monica a cedat la mare luptă în fața perechii Marina Erakovic (Noua Zeelandă) – Arantxa Parra Santonja (Spania). După 80 de minute de joc, Erakovic – Santonja au câștigat după un supertiebreak cu răsturnări de situație dramatice cu scorul 6-2, 5-7, 11-9.

Intrate mai bine în joc, cele două au tranșat în favoarea lor primul act după ce au reușit două break-uri în momentele-cheie ale setului. Monica și Caroline au echilibrat jocul în partea a doua și în două rânduri au făcut pasul înainte cu break, dar adversarele lor au revenit cu rebreak și au dus suspansul până în ghemul 12, când de la 0-40 au anulat două mingi de break și set pentru perechea româno-franceză, dar nu au mai forța necesară de a o anula și pe a treia. Intrate cu moral bun în supertiebreak, Niculescu – Garcia se detașează rapid la 4-0, apoi 8-2 și victoria părea aproape. Din păcate, cele două cedează și le permit adversarelor să se apropie la 8-7, apoi la 9-7 ratează ocazia de a închide meciul pe propriul serviciu, iar Erakovic – Santonja întorc soarta meciului câștigând 11-9.

Monica și Caroline obțin câte 185 de puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 11.000 USD.

Alte știri din Tenis de câmp