Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
New Haven: Niculescu, în turul 2 la dubluAFP / Mediafax Foto
19 Aug 2014

New Haven: Niculescu, în turul 2 la dublu

Monica Niculescu continuă la Connecticut Open în proba de dublu alături de franțuzoaica Caroline Garcia, de data aceasta parteneră a unei jucătoare românce, după ce a fost adversara Irinei Begu în două meciuri consecutive. Cele două au depășit în turul inaugural perechea formată de germanca Anna-Lena Groenefeld și fosta parteneră a Monicăi, cehoaica Klara Koukalova.

Meciul a avut o derulare ”roller-coaster”, Niculescu-Garcia câștigând primul set de o manieră categorică, cu 6-0, în 23 de minute. În setul secund Groenefeld-Koukalova s-au detașat la 3-0 pentru ca perechea româno-franceză să întoarcă la 5-3 în favoarea lor, dar să cedeze în final cu 7-5. Supertiebreak-ul continuă cu numeroase răsturnări de scor și se ajunge la 10-9 pentru Monica și Caroline, când cele două au avut șansa de a închide meciul pe propriul serviciu, dar cedează minibreak-ul și se sporește suspansul. În cele din urmă, la 13-12 Monica și Caroline reușesc să facă la rândul lor minibreak-ul și să tranșeze victoria.

Scorul final 6-0, 5-7, 14-12 s-a înregistrat după 100 de minute de joc, iar perechea româno-franceză așteaptă să afle numele adversarelor, ce se va decide la finalul partidei dintre perechea Cara Black (Zimbabwe) – Sania Mirza (India) și cea formată de surorile Karolina și Kristyna Pliskova, din Cehia.

Alte știri din Tenis de câmp