Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
New Haven: Monica joaca semifinalaBogdan Iordache / Mediafax Foto
21 Aug 2014

New Haven: Monica joaca semifinala

Victorie importantă pentru Monica Niculescu în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Connecticut Open ce se desfășoară la New Haven!

Alături de partenera sa, franțuzoaica Caroline Garcia, Monica a ieșit victorioasă după meciul disputat contra perechii Cara Black (Zimbabwe) – Sania Mirza (India), formată din două jucătoare cu foarte mare experiență competițională. După 100 de minute, scorul a fost 7-6 (2), 6-4 după două părți care au avut o derulare diferită.

Prima parte a fost echilibrată, fiecare parte făcând serviciul, iar în tiebreak Niculescu – Garcia au avut un plus de luciditate care le-a permis să facă minibreak-urile decisive. În actul secund cele două au pornit cu break, recuperat de Black – Mirza în ghemul 4. La 3-3 Niculescu – Garcia rup din nou echilibrul, adversarele revin imediat, dar nu au avut puterea de a rezista forcing-ului Monicăi și Carolinei și au cedat finalul meciului.

Semifinala le va aduce celor două, ca adversare, perechea Marina Erakovic (Noua Zeelandă) – Arantxa Parra Santonja (Spania), iar meciul se va disputa  vineri seară.

Alte știri din Tenis de câmp