Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
New Haven: Halep nu își apără puncteleAFP / Mediafax Foto
20 Aug 2014

New Haven: Halep nu își apără punctele

Intrată pe tabloul principal ca deținătoare a trofeului, Simona Halep avea de apărat 470 de puncte acumulate la ediția anterioară, iar configurația tabloului lăsa să se întrevadă că se va achita de această misiune.

Statutul de principal cap de serie i-a oferit bye pentru primul tur, iar pentru cel de-al doilea tur s-a pregătit de confruntarea cu slovaca Magdalena Rybarikova, locul 68 WTA, meci disputat azi noapte. Din păcate, rezultatul nu a fost favorabil pentru jucătoarea noastră, care a cedat după două ore de joc cu 2-6, 6-4, 3-6. Simona a fost superioară adversarei sale numai în prima parte a setului secund, când a reușit să se distanțeze la 4-0, după care a reușit să tranșeze setul în favoarea sa.

La ieșirea din concurs, Simona a acumulat 55 de puncte și un cec de 9.700 USD, urmând a beneficia de un interval mai mare de timp pentru a se pregăti de debutul la US Open, de care ne desparte o săptămână.

Alte știri din Tenis de câmp