Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
NetBet este noul partener al SteleiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Oct 2015

NetBet este noul partener al Stelei

FC Steaua Bucuresti anunțat pe site-ul oficial că, începând de marți, 6 octombrie, NetBet, primul site de gaming, pariuri sportive și poker licențiat în România, a devenit partenerul clubului roș-albastru.

Aceasta alianta la varf intre cel mai titrat club de fotbal din Romania si cel mai dinamic site romanesc de gaming este incheiata pe durata intregului sezon competitional si va avea efect sinergic, aducand avantaje tuturor partilor si nu in ultimul rand fanilor Steaua si bazei de clienti NetBet.

Pentru Steaua, colaborarea cu NetBet face parte din strategia clubului de a-si intari nu numai capacitatea de joc, ci si forta brandului - iar NetBet este partenerul ideal pentru acest obiectiv, deoarece ofera logistica, acoperirea si capacitatea sa impuna imaginea clubului in mediul virtual, in randul bazei de clienti, in retelele sociale si pe toate canalele mediatice de care dispune.

Pentru NetBet, asocierea cu cel mai indragit, faimos si performant club romanesc de fotbal a fost optiunea numarul 1 de la prima sedinta de marketing in Romania. Asocierea celor doua branduri - pe stadion, pe website-uri, in campanii promotionale, in jocurile si produsele de gaming, in retelele sociale si prin intermediul jucatorilor - va oferi camerei NetBet.ro prestigiu si pozitia intai pe piata autohtona de pariuri sportive.

FC Steaua si NetBet vor lansa actiuni promotionale comune, vor oferi fanilor nu numai meciuri tari de fotbal sau cote bune la pariuri, ci si stimulente, bonusuri, promotii, invitatii la marile partide si multe alte surprize in premiera in Romania. Mai mult decat atat, cele doua institutii vor colabora pentru marirea bazei de fani ai fotbalului - obiectiv de importanta esentiala pentru toti cei implicati.

Intrand in colaborare cu NetBet, Fotbal Club Steaua Bucuresti se alatura prestigioasei galerii de parteneri oficiali ai acestora: West Bromwich Albion (UK), Saint-Etienne (Franța), VFL-Gummerbach (Germania) si tot din Romania, legendarul Dan Petrescu.

La semnarea acestui parteneriat, Valeriu Argaseala, presedintele Fotbal Club Steaua Bucuresti a declarat: "Steaua este o echipa de fotbal, insa este si un nume nascut inaintea multora din noi si care va rezista mult dupa noi. Datoria noastra este sa facem performanta pe teren in acest moment, dar si sa asiguram durabilitatea brandului. Asocierea cu o camera online puternica si dinamica este miscarea corecta, in conditiile in care expansiunea brandurilor moderne se petrece in mediul virtual. Iar NetBet este partenerul potrivit pentru un asemenea obiectiv. Prevad un sezon bun pentru fotbal, dar si pentru imaginea clubului".

La randul lui, Alexandre Mangaud, CMO NetBet Global, declara: "Fotbalul este esenta produsului nostru, pariurile pe meciuri de fotbal sunt cea mai importanta sursa de venituri pentru camera noastra online. Noi nu am intrat in aceasta industrie doar din dorinta de a face afaceri, ci mai ales din pasiunea comuna pe care o impartasim cu tot personalul clubului Steaua: fotbalul - cu emotiile si surprizele lui si, mai ales, cu capacitatea acestui minunat sport de a aduna atat de multa lume laolalta. Iar Steaua Bucuresti este in Romania insasi esenta acestor valori. Intram cu entuziasm in acest parteneriat pentru ca stiu ca vom face impreuna pentru fotbal mult mai mult decat am fi facut in mod separat".

 

sursa: steauafc.com

Alte știri din Business sport