Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
Naționalele de tenis de masă s-au calificat la Campionatele EuropeneAFP / Mediafax Foto
25 Ian 2017

Naționalele de tenis de masă s-au calificat la Campionatele Europene

În incinta studiourilor Televiziunii Române s-a organizat ieri partida feminină de tenis de masă dintre selecționatele României și Olandei, contând pentru preliminariile Campionatului European.

Fetele au trecut de Olanda cu 3-2, în ultima rundă a grupei preliminare de calificare la Campionatului European. Elisabeta Samara, Bernadette Szocs și Dana Dodean-Monteyro au adus, fiecare, câte un punct în scorul general al partidei. Formația noastră a terminat pe prima poziție în serie și s-a calificat, astfel, direct la turneul final al Campionatelor Europene pe echipe, care vor avea loc în toamnă, în Luxemburg.

Echipa națională a României s-a impus în deplasare, în fața Cehiei, cu scorul de 3-1. Punctele noastre au fost marcate de Ovidiu Ionescu, prin două victorii, respectiv Adrian Crișan. La masa de joc, chiar cel care a deschis confruntarea, s-a aflat și Hunor Szocs.

România a câștigat grupa preliminară și s-a calificat la turneul final al Campionatului European, din Luxemburg.

Competițiile continentale, masculin și feminin, programează turneele finale în paralel, în Luxemburg, în perioada 13-17 septembrie 2017.

Alte știri din Tenis de masă