Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Naționalele de rugby 7 au ocupat locul 3 la NancyStefan Constantin / SportPictures.eu
09 Mai 2016

Naționalele de rugby 7 au ocupat locul 3 la Nancy

În week-end, echipele naționale de rugby 7 ale României au participat la puternicul turneu de pregătire de la Nancy, din Franța, desfășurat sub titulatura Stanislas Sevens.

Cele două echipe naționale românești, masculin și feminin, au ocupat locul 3 în fiecare competiție.

In grupa preliminara, baietii au inregistrat urmatoarele rezultate: 17-17 cu NRV, 17-0 cu Midol Froggies si 19-14 cu Albi. Stejarii s-au reintalnit cu echipa germana NRV in sferturile de finala, pe care acum au intrecut-o cu 26-12. In semifinale, Romania a pierdut in fata englezilor de la Jesters cu 22-0, pentru ca in finala mica sa invingem pe Free Sevens, din Franta, cu 21-12.

Echipa feminina a inceput tare grupa, cu trei victorii impotriva unor potentiale adversare de la Campionatul European: 40-0 cu Danemarca, 27-5 cu Israel si 29-0 cu Ungaria. In tabloul eliminatoriu, Ghindele au mai adaugat o victorie in palmaresul echipei nationale, 7-5 cu Elvetia. In semifinala cu Ile de France am cedat cu 22-7, pentru ca in meciul pentru locurile 3-4 sa dispunem de Ungaria cu 15-7.

Alte știri din Rugby