Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Naționalele de juniori s-au calificat la Campionatul EuropeanRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Ian 2017

Naționalele de juniori s-au calificat la Campionatul European

La Sala Olimpia din Ploiești s-a încheiat astăzi turneul preliminar de calificare la Campionatul European masculin de volei pentru juniori sub 19 ani. Formația noastră a reușit să câștige grupa, după un succes facil în ultima rundă, contra selecționatei similare din Portugalia, cu scorul de 3-0 (25-17, 25-19, 25-19).

Echipa noastră a câștigat patrulaterul, cu 8 puncte acumulate și un setaveraj excelent, 9-2. A doua clasată a fost Belgia, cu 7 puncte, formație care intră într-un clasament paralel al locurilor secunde. Pe locul trei a sosit Portugalia, cu 3 puncte, iar lanternă roșie a turneului este Azerbaidjan, fără nici un punct în cont.

Turneul final al Campionatului European masculin de volei pentru juniori sub 19 ani va fi găzduit în comun,de Ungaria și Slovacia, între 23 și 30 aprilie.  

 

Și echipa națională feminină de volei junioare U18 a României a obținut calificarea la turneul final al Campionatului European rezervat acestei categorii de vârstă. Voleibalistele noastre au câștigat în ultima etapă a turneului de calificare de la Ploiești, în fața selecționatei similare a Azerbaidjanului, cu 3-0 (25-4, 25-12, 25-13).

România a terminat pe locul secund în clasament, cu 7 puncte, însă, având un punctaj foarte bun, a acces la turneul final, programat la Arnheim, în Olanda, între 1 și 9 aprilie.

Alte știri din Juniori