Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Naționala masculină s-a calificat la CE 2018Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Iun 2015

Naționala masculină s-a calificat la CE 2018

Echipa masculină de handbal a României și-a asigurat prezența la Campionatul European 2018, câștigând duminică, la Reșița, cu scorul de 44-25 (23-13) meciul retur cu Italia din barajul de calificare, după ce a învins și în manșa întâi, în deplasare, cu 28-22.

Echipa antrenată de Aihan Omer a reușit un veritabil galop de sănătate, în urma căruia a câștigat grupa din prima fază a preliminariilor, cu maximum de puncte, opt, depășind Italia, 4 puncte, și Kosovo, 0 puncte.

Pentru România au evoluat: Mihai Popescu, Ionuț Ciobanu - Marius Mocanu (3 goluri), Andrei Mihalcea (7), Alin Șania, Laurențiu Toma (4), Dan Racoțea (3), Cristian Ghiță (1), Dragoș Iancu (1), Cristian Fenici (2), Marius Novanc (3), Alexandru Csepreghi (8), Chike Osita Onyejekwe (3), George Buricea (2), Bogdan Criciotoiu (3), Demis Grigoraș (4). Selecționer: Aihan Omer.

România, Luxemburg și Belgia sau Grecia s-au calificat la faza a doua a preliminariilor, un play-off la care vor întâlni cele mai slabe trei echipe din preliminariile EURO 2016, barajul urmând să aibă loc în luna aprilie a anului viitor.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal