Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Naționala de tineret, în lupta pentru locul 5 la EURO U19 EHF
14 Iul 2021

Naționala de tineret, în lupta pentru locul 5 la EURO U19

Naționala de tineret, care are un parcurs bun la EURO U19, cu trei meciuri câștigate până acum, a dominat și azi prima repriză în întâlnirea cu Franța (14-12), dar nu a reușit să se impună în final, meciul încheindu-se cu 27-31 în favoarea echipei franceze.

Naționala antrenată de Horațiu Pașca luptă în continuare pentru poziția a cincea la Campionatul European din Slovenia:

”Din păcate, în repriza a doua nu am reușit să menținem un nivel ridicat în apărare și am permis Franței să marcheze câteva goluri ușoare, care până la final au cântărit greu în economia jocului. Îmi pare rău, cred că am demonstrat că putem juca de la egal la egal cu oricine. O mai mare concentrare sau o mai multă experiență ar fi fost benefică pentru noi. Trebuie să depășim acest moment repede, pentru că ne mai așteaptă încă două jocuri. Nu ne mai putem gândi la locurile 1-4, în schimb ne dorim foarte tare să reușim să obținem măcar locul 5”, a declarat selecționerul.

Urmează meciul împotriva Germaniei, după care învingătoarea va juca pentru locurile 5-6, iar învinsa pentru locurile 7-8.

 

sursa: frh.ro

Alte știri din Juniori