Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Mutua Madrid: Simona, în graficSportPictures.eu
08 Mai 2014

Mutua Madrid: Simona, în grafic

Simona Halep a făcut în această seară pasul către sferturile de finală ale turneului Mutua Madrid Open. După un meci de două ore și un sfert, Simona a dispus de jucătoarea germană Sabine Lisicki, ocupantă a locului 16 WTA, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-2.

Începutul meciului a fost destul de aspru, cu Lisicki bine poziționată pe teren și cu un serviciu solid. Germanca a reușit break-ul decisiv în chiar ultimul ghem al setului de debut, la prima șansă pe care Simona i-a oferit-o.

Egalitatea a persistat și în debutul setului secund. Lisicki a servit prima în set și a condus până la scorul de 3-2, când a început treptat să reducă ritmul. În schimb, Simona capătă noi grade de libertate și devine ubicuă pe teren, reușind patru ghemuri consecutive, dintre care două break-uri, și se intră în decisiv.

Setul a început cu serviciul Simonei, care face imediat primul break și se părea că Lisicki este afectată profund de această serie de 6 ghemuri înlănțuite pe care constănțeanca le-a trecut în contul ei. Germanca reușește să facă rebreak la capătul unui ghem lung, pentru ca apoi să aducă egalitatea cu un ghem alb. Ceea ce părea o revenire s-a stins imediat, Simona reintrând în control și câștigând fără probleme meciul.

În sferturile turneului Simona o va reîntâlni pe Ana Ivanovici, sârboaica ce ocupă locul 12 în ierarhia WTA, care a câștigat cele trei meciuri jucate în turneu fără a ceda vreun set. Sperăm că Simona își va lua revanșa pentru meciul pierdut în urmă cu trei săptămâni la București din cadrul întâlnirii de Fed Cup România – Serbia.

Alte știri din Tenis de câmp