Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Mutua Madrid Open: Tecău triumfă în finala de dubluMircea Roșca / SportPictures.eu
12 Mai 2019

Mutua Madrid Open: Tecău triumfă în finala de dublu

Ediția din acest an a Mutua Madrid Open s-a încheiat cu o victorie tricoloră semnată de Horia Tecău în proba de dublu masculin. Alături de partenerul său Jean-Julien Rojer, constănțeanul s-a impus categoric într-o finală fără istoric în care i-a întâlnit pe argentinianul Diego Schwartzman și austriacul Dominic Thiem.

Perechea româno-olandeză s-a impus cu 6-2, 6-3 la capătul unui joc ce s-a întins pe durata a o oră și 12 minute și obțin titlul turneului ATP Masters 1000 cu un fond total de premii în bani de 6.536.160 EUR. Este cel de-al 17-lea titlu cucerit împreună de cei doi și al doilea la Madrid după cel din 2016, performanța de astăzi aducându-le câte 1.000 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 357.540 EUR.

Punctele acumulate îi asigură lui Horia un salt de 12 locuri până pe poziția 21 cu un total de 3.410 puncte, Rojer fiind clasat o poziție mai sus, iar în clasamentul Live ATP Doubles Race cei doi se află pe poziția a treia în cursa pentru un loc în finala de la Londra din luna noiembrie.

Alte știri din Tenis de câmp