Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Mutua Madrid: Azi, doar înfrângeriSportPictures.eu
04 Mai 2014

Mutua Madrid: Azi, doar înfrângeri

Zi nefastă pentru fetele noastre care au evoluat în turneul Mutua Madrid Open. Sorana Cîrstea a intrat în teren împotriva cehoaicei Petra Kvitova, locul 6 WTA și favorita 5 a turneului de simplu, în fața căreia a pierdut greu, după două ore și jumătate de joc, cu 1-6, 7-5, 6-7. După un prim set dominat de cehoaică, Sorana a condus cu 4-1 pentru ca apoi să revină de la 4-5 în setul secund, când Kvitova servea pentru meci, și a egalat situația la seturi. În decisiv s-au consemnat doar un break și rebreak în ghemurile 2 și 3, pentru ca apoi să se ajungă la tiebreak. Aici Sorana conducea cu 4-3 și avea două servicii, dar Kvitova face 4 puncte consecutive și pășește în turul secund.

Venită din calificări, Monica Niculescu a întâlnit-o pe Sloan Stephens, locul 17 WTA și cap de serie numărul 16. Tânăra jucătoare americancă s-a impus cu 2-6, 6-3, 6-2 după două ore și un sfert de joc, dar Monica a avut șansa ei de a se apropia de victorie, însă un break cedat la scorul de 4-3 pentru americancă în setul secund a reprezentat momentul-cheie al meciului. Din acel moment Stephens a mai făcut 5 ghemuri și a tranșat soarta meciului în favoarea sa.

Sorana și Monica au fost aproape de turul secund al turneului de la Madrid, dar sunt nevoite să se mulțumească cu câte 10 puncte de clasament și 10.140 euro.

Mâine le vom vedea în teren pe Simona Halep și Irina Begu, în întâlnirile cu jucătoarea germană Julia Goerges (97 WTA), respectiv cu chinezoaica Shuai Zhang (41 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp