Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Moș Nicolae aduce Stelei semifinala Cupei!
06 Dec 2013

Moș Nicolae aduce Stelei semifinala Cupei!

Joi seara, pe un frig patrunzător, în Ghencea, Steaua și Oțelul s-au întâlnit în ultimul sfert de finală al Cupei României Timișoreana.

Ambele formații abordau acest meci după evoluții nu tocmai convingătoare în ultimele 3-4 etape de campionat și își doreau să se reabiliteze cu această ocazie.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, Steaua experimentează cu două vârfuri, Kapetanos și Piovaccari, ultimul mai retras, dar nimic important până în minutul 32 când o dublă ocazie de gol încălzește tribunele: lob splendid în bară, de la 25 de metri al lui Bourceanu, mingea revine la Tatu care cu toată poarta goală reia inexplicabil peste…

Debutul reprizei a doua coincide și cu deschiderea scorului, Piovaccari reia cu capul centrarea perfectă a lui Râpă și din minutul 46 Steaua conduce cu 1-0. Urmează o perioadă în care tot steliștii controlează jocul și realizează desprinderea în minutul 84, când Piovaccari, omul meciului, îi pasează pe culoar tânărului Alex Târnovan, care depășește în viteză apărarea gălățeană și înscrie plasat pe lângă Brăneț, stabilind și scorul final, 2-0 pentru Steaua, care se califică în semifinalele Cupei.

La startul partidei s-au aliniat urmatoarele formatii:

Steaua: Niţă - Râpă, Gardoş, Varela, Pârvulescu - Tatu, Bourceanu, Prepeliţă, G. Iancu - Kapetanos, Piovaccari.

Rezerve: Cojocaru, Szukala, Pintilii, I. Neagu, Grădinaru, Târnovan, Ad. Popa

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Oţelul: Brăneţ - Mişelăricu, Sârghi, Sipovici, Milea - Cooper, Giurgiu, I. Filip - Marquinhos, Henrique, L. Iorga.

Rezerve: Simaitis, Silviu Ilie, Sg. Costin, Astafei, A. Marus, Băjenaru, Tudorie

Antrenor: Ewald Lienen.

Echipele calificate pentru semifinalele Cupei sunt: Astra Giurgiu, Petrolul Ploiești, Dinamo și Steaua.

Alte știri din Fotbal