Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Monica rămâne doar în proba de dubluAFP / Mediafax Foto
08 Apr 2014

Monica rămâne doar în proba de dublu

Monica Niculescu a debutat în turneul WTA de la Katowice, BNP Paribas Katowice Open, dotat cu premii totale în valoare de 250.000 USD. Meciul de astăzi al Monicăi a fost în proba de simplu, adversară fiind jucătoarea slovacă Kristina Kucova, clasată pe locul 146 în ierarhia WTA de simplu. De-a lungul timpului, Monica și Kristina s-au mai întâlnit de două ori, de fiecare dată învingătoare fiind compatrioata noastră.

Întâlnirea de astăzi a avut un cu totul alt deznodământ, însă și mai neașteptat a fost scorul – 6-1, 6-1 în favoarea jucătoarei din Bratislava. Monica a început meciul cu un break, dar slovaca a reușit să câștige o serie de 8 ghemuri consecutive. Jucătoarea noastră a câștigat pe propriul serviciu de abia la a cincea încercare, dar Kucova nu i-a lăsat nicio speranță pe mai departe și a închis meciul cu o altă serie de 4 ghemuri câștigate consecutiv.

Monica părăsește turneul de simplu, dar va juca mâine alături de Klara Koukalova în proba de dublu, unde în calitate de pereche cap de serie numărul 1 vor întâlni cuplul format din israelianca Shahar Peer și spanioloaica Silvia Soler-Espinosa.

Alte știri din Tenis de câmp