Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Monica părăsește turneul de la MonterreyAFP / Mediafax Foto
01 Apr 2014

Monica părăsește turneul de la Monterrey

Monica Niculescu a pierdut un meci disputat pe muchie de cuțit în turul inaugural al turneului Monterrey Open din Mexic. Adversara i-a fost japoneza Ayumi Morita, locul 105 în clasamentul WTA, al cărui început de an a fost ezitant și marcat de accidentări.

Față în față pentru a treia oară, Monica a încercat să câștige prima sa întâlnire împotriva lui Morita, în precedentele cedând de fiecare dată în două seturi. La capătul unui meci ce a durat mai bine de două ore și jumătate, Monica a trebuit să se recunoască învinsă în trei seturi – 4-6, 6-3, 6-7.

Primul set a debutat cu ghem pe propriul serviciu al Monicăi și apoi un break dătător de speranțe. În cele din urmă primul act a fost decis de break-ul făcut de japoneză în ghemul 9, iar pe parcursul său fiecare jucătoare a cedat câte două break-uri. Setul 2 debutează cu break pentru Morita, dar Monica se mobilizează și reintră în control cu două break-uri ce îi aduc victoria în set. Decisivul se duce în tiebreak, unde Morita pleacă lansat și conduce cu 4-0 apoi închide la 1.

Monica pleacă, astfel, de la Monterrey cu un punct de clasament și un cec în valoare de 2.774 USD.

Alte știri din Tenis de câmp