Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Monica, în sferturi la dubluAFP / Mediafax Foto
09 Apr 2014

Monica, în sferturi la dublu

Monica Niculescu a jucat în turneul de dublu al BNP Paribas Katowice Open alături de partenera sa cehoaica Klara Koukalova (Zakopalova) împotriva perechii formate din israelianca Shahar Peer și spanioloaica Silvia Soler-Espinosa.

În calitate de pereche cap de serie numărul 1, Monica și Klara și-au respectat statutul și au câștigat în cele din urmă un meci de 95 de minute decis în supertiebreak, scorul final al întâlnirii fiind 5-7, 6-2, 10-8.

După ce în primul set echilibrul s-a rupt decisiv cu un break al adversarelor în ghemul 11, în setul 2 Monica și Klara au sprintat până la 5-0 și și-au asigurat accesul în supertiebreak. Adversarele au pornit mai bine aici, conducând cu 4-1, dar fetele noastre au revenit la 5-5, apoi au recuperat pentru 8-8, și-au făcut serviciul și au închis meciul cu un minibreak.

În sferuri, Monica și Klara le vor avea ca adversare pe franțuzoaica Laura Thorpe și pe Stephanie Vogt din Liechtenstein.

Alte știri din Tenis de câmp