Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Miroslav Popov este noul antrenor al nationalei feminineCosmin Dan / Mediafax Foto
09 Oct 2015

Miroslav Popov este noul antrenor al nationalei feminine

Biroul Federal al FRB a validat numirea tehnicianului sârb Miroslav Popov (58 ani) la cârma naționalei de senioare a României.

Antrenorul echipei CSU Alba Iulia are un CV impresionant, de numele lui legandu-se formarea echipei de succes Hemofarm Vrsac, care a dominat ani buni baschetul feminin din Serbia. De asemenea, Miroslav Popov a fost, intre 1999 si 2005, antrenorul principal al nationalei feminine a Serbiei (indiferent de numele sub care reprezentativa a participat in acei ani in competitiile FIBA - Iugoslavia sau Serbia-Muntenegru), cu care a reusit o clasare pe locul 5 la Eurobasket Women 2001, un loc 8 la Eurobasket Women 2003, dar si o clasare pe locul 10 la Campionatul Mondial de baschet feminin din 2002.

In zilele imediat urmatoare, Miroslav Popov urmeaza sa-si definitiveze staff-ul, dar si lotul de jucatoare cu care va "ataca" primele meciuri din campania de calificare a tricolorelor la Eurobasket Women 2017, cu Bosnia-Hertegovina si Israel, programate luna viitoare.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet