Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Mircea Rednic e convins că va avea un debut fericitRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Feb 2015

Mircea Rednic e convins că va avea un debut fericit

Înaintea primului joc oficial pe banca tehnică a Petrolului, antrenorul Mircea Rednic este încrezător și susține că elevii săi nu se tem de FC Brașov, anticipând că lupii se vor impune în confruntarea de mâine seară, programată de la ora 20.30, dar fără a-și subestima adversarul. Noul tehnician se așteaptă ca suporterii să vină la stadion în număr cât mai mare pentru a se bucura împreună cu echipa de prima victorie din 2015.

După mai bine de o lună de pregătiri intense, Petrolul începe mâine returul actualei ediții de campionat având două obiective: clasarea pe podiumul Ligii 1 și câștigarea Cupei României. Însă, Rednic este adeptul pașilor mici și siguri, iar la conferința de presă din această după-amiază a dezvăluit strategia după care își va conduce echipa în a doua jumătate a sezonului. “Obiectivul meu este să câștigăm fiecare meci, iar la final vom trage linie și vom vedea ce am realizat. Am încredere în acest grup, la care se vor mai adăuga și alți câțiva jucători valoroși în următoarele zile. Este foarte important să începem bine, cu un succes, deși suntem conștienți că nu va fi ușor. Oricum, nu trebuie să ne temem de FC Brașov, Petrolul este Petrolul, jucăm acasă, publicul va fi alături de noi, așa că avem toate condițiile să ne impunem. Suntem pregătiți să câștigăm”, a precizat, optimist, Rednic.

Siguranța afișată de tehncian la întâlnirea cu jurnaliștii l-a făcut să dezvăluie și câteva nume din componența echipei cu care va aborda întâlnirea contra formației de sub Tâmpa: “Sunt obligat să improvizez în defensivă, iar pe axul central vor juca Filip și Geraldo, nu am alte soluții. La capitolul absențe, nu vom putea conta pe Tamuz și Ipsa, ambii accidentați, în timp ce Satli este suspendat. Nu știm, la acest m0ment, dacă îl vom putea folosi pe Vasilache, a cărui carte verde încă o așteptăm. În atac, Mareș și-a câștigat postul de titular în urma evoluțiilor din meciurile amicale și am mare încredere în el, cum, de altfel, am în toți băieții“.

În privința adversarului de mâine, Rednic a fost extrem de concis: “I-am văzut la două amicale în Antalya, știm cum joacă. Se aglomerează în jumătatea proprie și sunt foarte sigur că vor fi preocupaţi în primul rând de defensivă, vor aştepta o eroare ca să ne prindă pe contraatac. Sperăm să nu fie vorba despre asta!“.

 

sursa: fcpetrolul.ro

Alte știri din Fotbal