Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Mircea Lucescu la al optulea titlu în UcrainaSportPictures.eu
12 Mai 2014

Mircea Lucescu la al optulea titlu în Ucraina

Celebrul antrenor român Mircea Lucescu a obținut al optulea titlu național în Ucraina, alături de elevii săi de la Șahtior Donețk. Lucescu senior a gustat victoria de ieri, 3-1 pe terenul celor de la Zorya Lugansk, în penultima etapă. Acest succes a consfințit practic venirea titlului în vitrina minerilor, aceștia având un avans de 6 puncte față de a doua clasată Dnipro Dnipropetrovsk.

Sezonul intern nu s-a încheiat însă pentru Il Luce, care mai are de disputat și finala Cupei Ucrainei, împotriva marii rivale de la Dinamo Kiev. 

În total, de la sosirea în Ucraina, Mircea Lucescu a cucerit 8 titluri de campioană, 4 cupe, 5 supercupe, Cupa UEFA și Supercupa Europei. 

Din păcate, Mircea Lucescu pare gata de plecare, din cauza incidentelor pe care le creează în regiunea Donbass separatiștii pro-ruși. Mai multe echipe din Turcia sunt gata să îi ofere un contract avantajos antrenorului român. 

Alte știri din Fotbal