Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Mircea Lucescu este lăudat de Rivaldo: „A dovedit că vârsta nu e o problemă”
16 Nov 2020

Mircea Lucescu este lăudat de Rivaldo: „A dovedit că vârsta nu e o problemă”

Ambasadorul Betfair, Rivaldo, are cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Lucescu. Românul a devenit în acest sezon cel mai în vârstă antrenor din istoria Champions League, la 75 de ani.

„Mircea Lucescu a dovedit că vârsta nu e o problemă.” Nu o spune oricine, ci fostul Balon de Aur, Rivaldo. Brazilianul a vorbit pentru Betfair despre antrenorul român, fiind impresionat de longevitatea sa.

„Când Mircea Lucescu a venit în Spania pentru meciul cu Barcelona din Champions League, Dinamo Kiev a fost o adversară greu de bătut, a jucat bine și a creat probleme serioase Barcelonei,” a declarat Rivaldo.

„Asta demonstrează că și la de 75 de ani el continuă să își arate calitățile și experiența ca manager. La o astfel de vârstă, cel mai important este să recunoști că nu știi chiar totul și că poți învăța în continuare de la asistenții tăi sau de la alții. În acest fel, poate combina experiența cu noi cunoștințe pentru a deveni și mai bun.”

Rivaldo a comentat în trecut și decizia lui Lucescu de a prelua Dinamo Kiev: „Eu consider că un jucător sau antrenor profesionist nu ar trebui să refuze niciodată propuneri interesante, dar, bineînțeles, sunt și cazuri speciale. Au existat de-a lungul timpului transferuri controversate, cum a fost cel al lui Luis Figo, și cred că și eu aș fi pățit la fel dacă aș fi trecut direct de la FC Barcelona la Real Madrid”

Cum este să ai un antrenor vârstnic?

Fostul jucător brazilian a avut parte de-a lungul carierei și de antrenori pe care îi poate compara cu Lucescu, în ce privește experiența. Rivaldo își amintește de Mário Zagallo, cel care a condus Brazilia până în finală la Cupa Mondială din 1998.

„Eu, spre exemplu, am fost antrenat de Mário Zagallo când se afla în faza finală a carierei manageriale și nu am simțit niciodată vârsta lui ca pe o problemă, nu numai pentru că era înconjurat de asistenți buni, ci și pentru că era încă foarte dedicat. Când vezi pasiunea unei persoane cu experiență, nu poți decât să simți un respect pentru vârsta sa și nu pot exista neînțelegeri din cauza diferențelor mari de vârstă care să poată dăuna vestiarului.”

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri