Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Mio Technology susține cea de-a 4-a ediție a URBATLON
19 Iun 2017

Mio Technology susține cea de-a 4-a ediție a URBATLON

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp și MiVia - noua marcă de ceasuri sport şi brăţări fitness a grupului MiTAC, susțin competiția URBATLON, cea mai energizantă cursă cu obstacole a verii. Evenimentul va avea loc pe 24 iunie 2017, pe Arena Națională și în Parcul Lia Manoliu și va consta într-o cursă de alergare pe un traseu de 5 kilometri pe parcursul căruia sunt construite nouă probe atletice distractive, cu diferite obstacole urbane, prin care concurenții vor trebui să treacă.

Mio Technology și MiVia, în calitate de sponsori ai URBATLON 2017, vor răsplăti pasiunea pentru mișcare a participanților prin oferirea a două brățări fitness MiVia Essential 350 și a unui ceas MiVia Run 350, în urma unei tombole organizate la finalul cursei cu obstacole. Tombola se adresează participanților prezenți la fața locului.

Brățara de fitness MiVia Essential 350 este primul produs de acest tip din lume cu senzor EKG pentru citirea cu acuratețe a pulsului și cu tehnologie NASA EMD încorporată. NASA folosește această tehnologie pentru a anticipa micile schimbări ale rotației și revoluției Pământului afectate de fenomenele naturale, cum ar fi mareele și cutremurele. Tehnologia este utilizată pentru prima dată pe un dispozitiv purtabil și ajută la funcționarea optimă a indicelului de sănătate și a activității de măsurare a respirației, caracteristici atât de necesare în activitatea unui sportiv.

„Ne dorim ca tot mai mulți sportivi amatori și profesioniști să vadă cum funcționează noua brățară fitness MiVia Essential 350, instrumentul perfect pentru o viață sănătoasă și echilibrată. Iubitorii de mișcare vor avea un aliat de nădejde atunci când vor participa la competiții sportive”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

Competiția face parte din calendarul de evenimente sportive RUNFEST organizate de MPG – Media Production Group, lider de piață în domeniul evenimentelor sportive dedicate practicanților amatori. Prin acest parteneriat, Mio Technology și MiVia devin sponsorii celor șase evenimente MPG din calendarul de alergare RUNFEST 2017, ce reunește una dintre cele mai mari comunități de alergători din România.

„URBATLON este povestea unui aventuri cu prietenii, familia sau colegii, în care ne bucurăm de mișcare și depășim zâmbind o serie de obstacole ce sunt inspirate din cele urbane, peste care trecem în fiecare zi, dar puse într-un mod distractiv și într-o atmosferă sportivă deosebită. Oricine poate participa la cursa cu obstacole, indiferent de nivelul de pregătire, iar pe durata ei sunt încurajate fairplayul și sprijinul pentru ceilalți concurenți, nefiind un eveniment competitiv. La final, după ce au trecut cu brio toate probele și s-au bucurat de grandoarea Arenei Naționale, concurenții vor avea parte de un final răcoritor în baia de spumă și de multe alte surprize!”, a declarat Tudor Mocuța, New Business Manager al MPG, organizatorul competiției.

Ediția a 4-a a URBATLON beneficiază de sprijinul a numeroși ambasadori sportivi ai RUNFEST – www.runfest.ro: Gabriela Szabo - multiplă campioană olimpică și mondială la atletism; Zsolt Gyongyossy - antrenor emerit; Răzvan Jugănaru – multiplu campion național la MTB; Horațiu Dumitrescu - multiplu campion național și internațional la triplusalt și Personal Training Manager la World Class România; Călin Novăcescu - antrenor Taekwondo și Fitness; Sorin Chineață, alergător la semimaratoane și maratoane internaționale.

Înscrierile în competiție sunt deschise online până miercuri, 21 iunie, pe pagina URBATLON de pe platforma www.runfest.ro, unde găsiți toate detaliile despre eveniment și probe. Noutăți aflați și urmărind pagina Facebook RUNFEST.

Alte știri din Business sport