Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Minunea n-a ținut trei etapeSportPictures.eu
10 Aug 2014

Minunea n-a ținut trei etape

Dinamo a ”reușit” să facă cel mai slab joc al debutului de sezon în fața a aproximativ 5.000 de suporteri care au venit la stadion încurajați de rezultatele anterioare ale ”câinilor roșii”. Partida disputată contra celor de la ASA Târgu Mureș a arătat că galopul de sănătate din partidele anterioare poate fi stopat în special de înșiși jucătorii dinamoviști, prezenți în teren în unele momente fără a forma o echipă.

Ei au avut prima ocazie a partidei la lovitura liberă executată de Elton și respinsă în corner de Stăncioiu. Un minut mai târziu, Gabi Mureșan dă o replică cu efect pe tabelă: execută o lovitură liberă de la 35 de metri, balonul prinde pământul și îl păcălește pe Samoilă, poposind în plasă. 0-1 și mureșenii rămân alerți în ofensivă, apropiindu-se de dublarea avantajului în minutul 19 prin Goga. Adrian Popa are golul egalării în bocanc, dar Velayos respinge în ultimul moment și păstrează avantajul pe tabelă. Același Adrian Popa comite henț în careu în minutul 29, dar ex-dinamovistul N’Doye execută slab și îi permite lui Samoilă să respingă șutul. Până la finalul primei reprize Dinamo este mai prezentă în ofensivă, dar dominarea este sterilă. Cu toate acestea, egalarea survine pe tabelă în primul minut de prelungiri, autogolul fiind semnat de fundașul central Balaur la o centrare în careu a lui Filip.

După pauză Bilinski are o bară, dar nimic mai mult, iar în minutul 64 N'Doye face rost de al doilea cartonaș galben și merge mai devreme să salute galeria dinamovistă. Până la final nu le mai iese nimic gazdelor, chiar dacă au jucat aproape jumătate de oră în superioritate numerică.

Dinamo – ASA 1-1 (1-1), un meci care arată că gazdele mai au de parcurs drumul maturizării și constanței.

 

Dinamo (antrenor Flavius Stoican): Samoilă - Fai, Durimel, Ad. Popa, Filip - Bărboianu, Elton (min. 60 Rotariu), Boubacar (min. 68 Şerban) - Lazăr, Bilinski, Matei (min. 79 Gavrilă)

ASA Tg. Mureș (antrenor Adrian Falub): Stăncioiu - Velayos, Balaur, Bejan, Sepsi - N'Doye, Mureşan, Voiculeţ (min. 66 Gorobsov) - Hora, Goga (min. 72 Zicu), Bumba (min. 54 Amauri)

Alte știri din Fotbal