Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Minunea continuăDan Duta / Mediafax Foto
29 Aug 2014

Minunea continuă

Ceahlăul a învins astăzi sub Pietricica Concordia Chiajna după un meci sărac în faze de poartă, care a trenat mai bine de o oră.

O singură fază a incitat tribuna pe parcursul primei reprize, cu cinci minute înainte de finalul acesteia. Gheorghiu are o cursă pe zona centrală ce îl aduce în interiorul careului lui Râmniceanu cu fundașii Concordiei în spate, dar îi lipsește acea fărâmă de luciditate pentru a-l învinge pe goalkeeper-ul oaspeților.

Primul gol vine în minutul 71, ”eroul din Ghencea” al nemțenilor, Achim, este prezent la o centrare cu capul a lui Mândrușcă și înscrie cu un șut sub transversală. După câteva minute, Bucurică are un contact în careu cu Cîrjan și ”centralul” Robert Dumitru dictează penalty pe care îl transformă același Achim. Lucrurile s-au clarificat, astfel, cu toate eforturile oaspeților de a reveni pe tabelă ale lui Băjenaru și Alexandru Stan.

Se încheie Ceahlăul – Concordia 2-0 (0-0), gazdele continuând să strălucească fără a sclipi și să învingă cu jumătate de ocazie.

 

Ceahlăul Piatra Neamț (antrenor Florin Marin): Jovic - Dumitraş, Marc, Ichim, Slavickas - Achim, Clonin – Gheorghiu (min. 90 Țepeș), Lucas Garcia (min. 55 Cîrjan), Chitoşcă – Pavel (min. 65 Mândrușcă)

Concordia Chiajna (antrenor Marius Șumudică): Râmniceanu - Stan, Bagaric, Maftei, Ricardo, Bucurică - Dodo, Lovin, Roşu (min. 67 Boldrin) - Serediuc (min. 45+1 Băjenaru), Pena

Alte știri din Fotbal