Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Minifotbal: Ploiești 2010 a câștigat Supercupa RomânieiSportPictures.eu
01 Oct 2014

Minifotbal: Ploiești 2010 a câștigat Supercupa României

Astăzi, la Cheile Grădiștei, a avut loc Supercupa României la minifotbal. Campioana en-titre, Ploiești 2010, s-a impus cu scorul de 6-1 în fața deținătoarei Cupei României, Consiliul Județean Buzău. Jocul a fost la discreția prahovenilor în prima parte, care au deschis scorul rapid, în secunda 38. Până la pauză, campioana a fructificat alte trei ocazii, ducând astfel scorul la 4-0.

Buzoienii au redus apoi din handicap, dar, pe efortul lor de recuperare a diferenței de pe tabela de marcaj, pe contraatac, cei din Ploiești au mai punctat de două ori. La joc a asistat și selecționerul României, Tiberiu Lajos, care pregătește echipa națională pentru Campionatul European care va avea loc în luna noiembrie, în Muntenegru.

Pe de altă parte, România a primit, în calitate de campioană europeană, invitația de a participa la Campionatul Mondial de minifotbal din 2015, care va avea loc în 11 orașe din SUA, dar și unul din Mexic sau unul din Canada.

Alte știri din Fotbal