Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Mihai Tentea si Ciprian Daroczi, liderii clasamentului Cupei Europei la bob doua persoanecosr.ro
31 Ian 2020

Mihai Tentea si Ciprian Daroczi, liderii clasamentului Cupei Europei la bob doua persoane

Echipajul de bob 2 persoane al Romaniei, format din pilotul Mihai Tentea si impingatorul Ciprian Daroczi, a castigat Cupa Europei in clasamentul general, sezonul 2019 – 2020, dupa opt etape extrem de disputate.

Cu cele 776 de puncte acumulate, tricolorii i-au intrecut in clasament pe letonii Oskars Melbardis, campion mondial si olimpic, si impingator Intars Dambis, clasati pe pozitia secunda cu 771 puncte. Pe locul al treilea s-au clasat elvetienii Simon Friedli/Gregory Jones, cu 666 puncte.

Este pentru prima data cand un echipaj romanesc reuseste sa ocupe primul loc la Cupa Europei in clasamentul general la proba de bob 2 persoane masculin.

In ultima etapa, care s-a desfasurat pe partia olimpica din Igls-Austria, tandemul Tentea/Daroczi s-a clasat pe locul 6, iar la finalul competiției a avut loc festivitatea de premiere.

Elevii antrenorului Daniel Pacioianu continua astfel seria rezultatelor notabile. In ianuarie anul trecut ei cucereau titlul continental la bob doua persoane la Campionatul European de bob rezervat spotivilor cu varste sub 23 de ani, desfasurat la Sigulda in Letonia.

 

sursa: cosr.ro

Alte știri din Sporturi de iarnă