Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Mihai Teja, noul selecționer al reprezentativei U21SportPictures.eu
06 Nov 2014

Mihai Teja, noul selecționer al reprezentativei U21

Mihai Teja a semnat un contract cu Federația Română de Fotbal, devenind noul selecționer al reprezentativei Under 21 a României.

Antrenorul în vârstă de 36 de ani îl înlocuiește pe Viorel Moldovan, care a condus selecționata în perioada iulie - octombrie 2014 și care, în prezent, ocupă funcția de antrenor secund la echipa națională de seniori.

În cariera sa, Mihai Teja a fost junior la Steaua, însă el a renunțat la vârsta de 18 ani. Cariera în antrenorat a început-o în 2006, el fiind antrenor secund la FC Vaslui, apoi la Dinamo, Steaua, Khazar Lankaran, Petrolul, Standard Liege și la Astra. În perioada octombrie 2013 - septembrie 2014, a condus-o pe Universitatea Cluj din rolul de ”principal”.

Noul selecționer al reprezentativei Under 21 a României va debuta pe 13 noiembrie, ora 13:00, când tinerii ”tricolori” vor disputa un joc amical, la Belgrad, contra selecționatei similare a Serbiei. 

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal