Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Mihai Neșu a primit Premiul de merit din partea FIFProAFAN.ro
14 Dec 2017

Mihai Neșu a primit Premiul de merit din partea FIFPro

Fostul internațional român Mihai Neșu a primit „Premiul de merit” și un cec de 25.000 de dolari din partea Sindicatului internațional al fotbaliștilor (FIFPro), pentru munca sa în folosul copiilor cu dizabilități. Premierea a avut loc în cadrul Congresului FIFPro desfășurat la Cairo.

„Cunoaște toți copiii și problemele pe care le au, iar copiii sunt fericiți să îl aibă pe Mihai alături. Considerăm că Mihai este un exemplu pentru noi toți. El încearcă să scoată ce e mai bun din orice eveniment nefericit și a adus zâmbetul pe fețele multor copii”, a declarat Emilian Hulubei, președintele AFAN, care a primit distincția pentru Neșu.

„Acest premiu arată că este foarte important ceea ce facem noi; muncim împreună cu copiii zi de zi pentru o viață mai bună și pentru sănătate. Această sumă (25.000 dolari) acoperă aproape un sfert din bugetul nostru anual și ne dă oportunitatea de a ajuta cu terapie mai mulți copii”, a spus Mihai Neșu pentru FIFPro.org.

Fundația lui Mihai Neșu a fost aleasă cu unanimitate de voturi dintre 7 proiecte/fundații propuse de țări afiliate FIFPro pentru „Premiul de merit” 2017.

 

sursa: afan.ro

Alte știri din Fotbal