Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Mihai Macovei: “Nations Cup marchează intrarea în linie dreaptă către Cupa Mondială”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Iun 2015

Mihai Macovei: “Nations Cup marchează intrarea în linie dreaptă către Cupa Mondială”

Cea de a noua ediție a turneului Nations Cup găzduită de București debutează vineri, pe Stadionul Național Arcul de Triumf. Conferința de presă organizată cu acest prilej de Federația Română de Rugby i-a avut ca invitați pe căpitanii țărilor participante, alături de președintele FRR, Haralambie Dumitraș.

“Le uram bun venit oaspetilor nostri la o editie deosebita a turneului Nations Cup. Competitia este un pas esential in parcursul echipelor din acest an. Romania si Namibia privesc deja catre Cupa Mondiala, jucatorii argentinieni vor sa iasa in evidenta in aceeasi perspectiva, iar Spania doreste sa-si continue ascensiunea. Toate acestea vor construi cu siguranta un turneu spectaculos, care sa bucure spectatorii de pe Stadionul National Arcul de Triumf.” a declarat presedintele FRR.

Argentina XV, fostii Jaguari, isi propune sa cucereasca trofeul acestui an, dupa cum a declarat Gonzalo Bertranou, cel care-i va conduce in teren. Capitanul namibian Pieter Jan van Lill a dezvaluit ca participarea la acest turneu are aceeasi miza si pentru echipa sa, fiind o sansa de a-si testa jucatorii.

Mihai Macovei, cel care-i va coordona pe Stejari a declarat ca “Staff-ul Romaniei a dat ocazia tuturor jucatorilor din lot de a demonstra ca merita un loc la Rugby World Cup. Nations Cup marcheaza intrarea in linie dreapta catre Cupa Mondiala si ne dorim ca suporterii sa ne fie alaturi si in acest an, in care speram sa pastram trofeul la Bucuresti.”

Turneul World Rugby Nations Cup se va desfasura dupa urmatorul program, partidele  fiind difuzate in direct de TVR 2:

12.06.2015, ora 17:00 – Namibia vs Argentina Jaguars

12.06.2015, ora 20:00 – Romania vs Spania

17.06.2015, ora 17:00 – Argentina Jaguars vs Spania

17.06.2015, ora 20:00 – Romania vs Namibia

21.06.2015, ora 17:00 – Spania vs Namibia

21.06.2015, ora 20:00 – Romania vs Argentina Jaguars

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby