Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Mihai Macovei: “Câștigarea Rugby Europe Championship nu este un obiectiv îndrăzneț”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Feb 2015

Mihai Macovei: “Câștigarea Rugby Europe Championship nu este un obiectiv îndrăzneț”

România și Spania, cele două echipe care urmează să se confrunte sâmbătă, pe Cluj Arena, începând cu ora 15:00, și-au propus amândouă victoria.

Dacă reprezentanții Spaniei, participanți la conferința de presă de astăzi, făceau referire la succes în cadrul partidei, căpitanul Stejarilor, Mihai Macovei, a declarat că victoria în turneul Rugby Europe Championship  “nu este un obiectiv îndrăzneț. Jucăm pentru victorie și avem nevoie de suporteri alături de noi.”

Antrenorul României, Lynn Howells, a precizat că  “meciurile acestei competiții sunt oportunitatea ideală de a testa și forma jucători în vederea Cupei Mondiale. Spania de anul acesta este diferită de echipa pe care am întâlnit-o anul trecut.”

Santiago Santos, responsabil de pregatirea Leilor, a recunoscut că victoria obținută în partida cu Rusia a fost una motivantă, însă “România este o echipă mult mai puternică. Intrăm în teren cu gândul de a câștiga, însă știm că va fi o confruntare dificilă.” Căpitanul spaniol Jesus Recuerda Nunez a punctat la rândul său faptul că “partida de sâmbătă va fi una disputată. Am mai întâlnit România, știm că va fi un adversar redutabil. “

România vs Spania va avea loc sâmbătă, pe Cluj Arena, de la ora 15:00, meciul putând fi urmărit în direct pe TVR 1.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby