Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul ITF de la ToyotaAndreea Alexandru / Mediafax Foto
20 Nov 2017

Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul ITF de la Toyota

Mihaela Buzărnescu a câștigat cel de-al șaptelea turneu al ei în acest sezon, un rezultat cu adevărat excepțional pentru o jucătoare care aproape doi ani nu a jucat deloc din cauza unei accidentări.

Acum, Mihaela este în cea mai bună formă a carierei sale, iar titlul de la turneul ITF 60K de la Toyota, din Japonia,câștigat cu un rezultat absolut categoric, 6-0, 6-1 în faţa slovenei Tamara Zidanesek, locul 149 WTA, confirmă acesniuna ei incredibilă din ultimele luni.

În drumul ei spre finală Mihaela, cap de serie nr. 1, nu a pierdut niciun set și a trecut, pe rând, de Emina Bektas (SUA), cu 7-5, 6-2, de japoneza Riko Sawayanagi, cu 6-2, 6-1, de o altă japoneză, Haruka Kaji,cu 6-3, 6-3 și, în semifinale, de Jia-Jing Lu, din China, cu 6-1, 7-5.

În urma acestui rezultat, Mihaela Buzărnescu va urca până pe locul 60 în lume, în fața rusoaicei Maria Sharapova, care va coborî acum pe 61.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp