Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Miami: Horia părăsește turneul pe ”filiera franceză”AFP / Mediafax Foto
23 Mar 2014

Miami: Horia părăsește turneul pe ”filiera franceză”

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au jucat în primul tur al concursului de dublu masculin de la Sony Open Tennis din Miami contra francezilor Julien Benneteau și Edouard Roger-Vasselin, în fața cărora au cedat greu în supertiebreak – 6-3, 3-6, 11-13 – la capătul unui meci de o oră și jumătate.

Primul set a fost câștigat de Horia și partenerul său olandez grație unui break în ghemul 6, în timp ce în setul secund au cedat primul serviciu și au permis francezilor să se detașeze la 3-0. Break-ul a fost recuperat în ghemul 7, însă a fost doar o revenire de moment, francezii reușind un rebreak pentru a clarifica situația în set. S-a ajuns, astfel, la supertiebreak, acolo unde se merge cap la cap. Horia și Jean-Julien au avut ocazia să își adjudece supertiebreak-ul la 9-8 pe serviciul adversarilor, se ajunge apoi la 11-11, când francezii au mâna mai sigură și fac cele două puncte necesare victoriei.

Tecău și Rojer au obținut un cec în valoare de 9.070 USD, fără a mai primi puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp