Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Mergea, victorie la StuttgartOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
10 Iun 2015

Mergea, victorie la Stuttgart

La Stuttgart se desfășoară turneul ATP MercedesCup dotat cu premii totale în valoare de 574.965 EUR. Singurul reprezentant al României în concurs este Florin Mergea în proba de dublu, care a jucat astăzi meciul din primul tur al tabloului.

Din postura de capi de serie numărul 4, Florin și Rohan Bopanna au învins în două seturi, dar după un meci foarte disputat, perechea formată din croatul Marin Cilici, al doilea favorit al turneului de simplu, și germanul Frank Moser.

Dublul româno-indian a avut nevoie de 72 de minute pentru a învinge cu 6-3, 7-6, cu un singur break făcut în primul set, iar în tiebreak au salvat două mingi de set pentru a se impune apoi cu 12-10.

În sferturile de finală, Florin și Rohan îi vor avea ca adversari pe învingătorii partidei dintre Andreas Seppi (Italia) / Viktor Troicki (Serbia) și Mate Pavic (Croația) / Michael Venus (Noua Zeelandă).

Alte știri din Tenis de câmp