Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Mergea, traseu favorabilRadu Oltean / Mediafax Foto
20 Aug 2014

Mergea, traseu favorabil

Primul tur al probei de dublu din cadrul Winston-Salem Open, turneu dotat cu premii totale de 598.260 USD, a prilejuit reîntâlnirea dintre foștii parteneri Florin Mergea și Oliver Marach, de această dată din postură de adversari. Florin, alături de portughezul Joao Sousa, a avut câștig de cauză după un meci decis în supertiebreak. Austriacul și partenerul său, mexicanul Santiago Gonzalez, au fost nevoiți să se recunoască învinși după 70 de minute de joc de Mergea-Sousa cu scorul de 6-1, 4-6, 11-9.

În sferturi, adversarii perechii româno-portugheze sunt americanii Nicholas Monroe și Douglas Young, admiși pe baza unui wild-card și învingători în primul tur în fața mult mai experimentaților argentinieni Federico Delbonis – Leonardo Mayer. În acest moment, Mergea-Sousa au un traseu favorabil pentru accederea în finală, în semifinală fiind așteptați de columbienii Juan Sebastian Cabal – Robert Farah.

Alte știri din Tenis de câmp