Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Mergea ridică trofeul la HamburgRaul Stef / Mediafax Foto
20 Iul 2014

Mergea ridică trofeul la Hamburg

În finala de dublu a turneului bet-at-home Open de la Hamburg, Florin Mergea și croatul Marin Draganja au trecut și ultimul obstacol ce le stătea în calea primului lor titlu câștigat împreună. Cei doi au învins perechea Alexander Peya (Austria) – Bruno Soares (Brazilia), cotată ca principală favorită a turneului și doua la nivel mondial după cea formată de frații Bryan, cu scorul 6-4, 7-5 după 80 de minute de joc.

Victoria conchide o serie importantă de succese în orașul din nordul Germaniei, după ce șirul a început cu perechea Berloq – Seppi, a continuat cu favoriții 2, spaniolii Marrero – Verdasco, apoi cu favoriții 4, Murray – Peers. Turneul din categoria ATP 500 le aduce celor doi câte 500 de puncte de clasament și un cec în valoare de 84.970 euro și vine ca o continuare firească, o încununare a muncii de echipă ale cărei prime rezultate s-au văzut la Open-ul Franței de la începutul lunii iunie.

Dacă pentru Florin, 29 de ani, este al treilea trofeu din carieră, câștigat în interval de 9 luni, coroana de la Hamburg este prima a carierei pentru croatul de 23 de ani.

Alte știri din Tenis de câmp