Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Mergea ratează reîntâlnirea cu TecăuRadu Oltean / Mediafax Foto
10 Apr 2014

Mergea ratează reîntâlnirea cu Tecău

Meciul dintre perechile Florin Mergea – Oliver Marach și Daniele Bracciali – Federico Delbonis din sferturile turneului de dublu al Grand Prix Hassan II s-a derulat pe muchie de cuțit, balanța înclinând după 90 de minute de joc în favoarea perechii italo-argentiniene.

S-a jucat rapid, multe ghemuri scurte s-au regăsit în rețeta primului set, excepție făcând ghemul 10, în care Florin și partenerul său austriac au salvat două mingi de set. Astfel s-a ajuns în tiebreak, unde Florin și Oliver au cedat un minibreak la primul lor serviciu, ceea ce le-a permis adversarilor să ajungă la scorul de 6-3 și apoi să închidă setul cu un nou minibreak.

Actul secund a fost câștigat de Florin și Oliver după ce au pornit mai bine în set, break-ul făcut în ghemul 2 fiind cel care a stabilit diferența.

Supertiebreak-ul a fost dominat de Bracciali- Delbonis, care s-au detașat rapid la 8-2. Revenirea la 9-6 nu a fost de ajuns, perechea italo-argentiniană fructificând propriul serviciu pentru a pune capăt întâlnirii – 7-6, 3-6, 10-6.

Florin ratează, astfel, un meci în semifinală contra fostului său partener Horia Tecău. Să sperăm la mai mult, că, poate, peste două săptămâni cei doi români vor disputa finala turneului de la București.

Alte știri din Tenis de câmp