Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Mergea, mai greu decât se preconizaRadu Oltean / Mediafax Foto
06 Iul 2017

Wimbledon: Mergea, mai greu decât se preconiza

Florin Mergea și Aisam-Ul-Haq Qureshi, cotați drept favoriți numărul 14 ai tabloului de dublu, au disputat astăzi partida din primul tur al competiției. După ce tragerea la sorți le indicase drept adversari pe slovacul Martin Klizan și rusul Dmitry Tursunov, în urma retragerii acestora Florin și Aisam au jucat împotriva perechii lucky loser formate din croatul Dino Marcan și austriacul Tristan-Samuel Weissborn.

Meciul nu a fost unul simplu, outsider-ii pornind cu avantajul unui break ce le-a permis să tranșeze în favoarea lor soarta primului set. Perechea româno-pakistaneză a fost mult mai atentă în următoarele două seturi în care au înclinat balanța în tiebreak grație experienței superioare. Lupta acerbă a continuat și în al patrulea set, în care odată detașați la 3-0 cu un break, Florin și Aisam nu au lăsat să le scape din mâini soarta partidei.

După două ore și 52 de minute, cei doi au închis meciul cu scorul 4-6, 7-6 (4), 7-6 (3), 6-3 și în șaisprezecimile de finală îi vor întâlni pe austriecii Julian Knowle și Philipp Oswald.

Alte știri din Tenis de câmp